Ketterä sometoimisto –yrityksesi tukena 🫶🏼

Autamme yrityksiä luomaan arvokasta sisältöä asiakkailleen – ymmärrämme nykymarkkinoinnin trendit ja hyödynnämme niitä tehokkaasti. Asiakkaitamme ovat keskisuuret ja suuret yritykset, jotka haluavat panostaa tunteita herättävään markkinointiviestintään.

Joskus markkinointi tarvitsee hieman pirskettä – siksi olemme.

PIRSKETTÄ SOMEEN

Olemme luoneet Pirskettä someen –konseptin, jotta sisällöntuotannon ulkoistaminen olisi sinulle mahdollisimman helppoa! Varaa maksuton konsultaatio ja keskustellaan lisää.

Palvelumme

Meille voit ulkoistaa markkinoinnin kokonaan, osittain tai projektikohtaisesti. Jos haluat kehittyä markkinoinnin osaajana – tutustu koulutuksiimme kaupassa!

– lue lisää

Sosiaalinen media

– Strateginen sisällöntuotanto

– Maksettu markkinointi

– Graafinen suunnittelu

– videot & valokuvaus

– Konsultoinnit

Digimarkkinointi

– Google Ads

– SEO-optimoinnit

– Konsultoinnit

Kotisivut

– Verkkosivujen suunnittelu

– Wordpress / Squarespace

– Verkkokaupan rakennus

Koulutukset

– Räätälöodyt koulutukset

– Verkkokurssit

– Sparraus & mentorointi


meistä sanottua

  • Sallan kanssa on mukava toimia. Asiat tapahtuvat nopeasti sekä sujuvasti. Saadaan yhdessä tehtyä asioita eteenpäin tehokkaasti ja uutta kehittäen.

    – Menumat

  • Noin vuosi sitten aloimme tehdä yhtesityötä Salla Juurakko kanssa. Hänen ammattimaisuutensa ja visionsa etenkin valokuvauksen puolella helpotti ja auttoi meitä rakentamaan yrityksellemme meidän näköisiä ja toivomia otoksia. Olemme onnekkaita, kun saamme työskennellä yhdessä upean ammattilaisen kanssa.

    – KOMIA

  • Salla on aito, innostunut ja osaava tyyppi, jonka kanssa työskentely on poikkeuksetta hedelmällistä. Tyyppinä mahtava, osaamiseltaan sitäkin mahtavampi, luotettava ja ennen kaikkea "tulokset puhuvat puolestaan". Iso suositus, pirskahteleva hymy tulee kaupan päälle :)

    – Brand Machine

  • Olen yrittäjänä kiireinen ja somen teossa on ollut isojakin taukoja. Pirskeen sisällöntuotantopalvelu helpotti todella paljon omaa taakkaa, tultiin ottamaan kuvat ja postaukset olivat todella hyviä. Tuntui kun tulisi valmiiseen pöytään ja pääsi vain herkuttelemaan työn antimista!

    – Kelloliike Rantanen

Pirskahtelevaa markkinointia

Ja sitten syntyi Pirske

Ajatus sosiaalisen median markkinointitoimistosta alkoi kytemään, kun Salla Juurakko juhlisti hääpäiväänsä Eiffel-tornin juurella yhdessä kumppaninsa kanssa. Näkymä oli häikäisevän kaunis, mutta Salla oli myös nähnyt kauneutta monessa muussakin. 

Mieleen tulivat omat vanhemmat, jotka keskellä omaa yritystoimintaa, eivät enää nähneet kättensä jälkeä kauniina. Vaikka pienestä tytöstä asti Salla oli kyllä nähnyt. Salla auttoi saamaan pirskettä vanhempiensa somekanaviin ja nyt huomataan, että joskus markkinointi tarvitsee hieman Pirskettä.

Our story

Kehity sisällöntuottajana

– tutustu blogiimme

Varaa maksuton konsultaatio

Kaipaatko apua sisällöntuotannossa? Ota yhteyttä!

Salla Juurakko

050 573 3879

salla.juurakko@pirskesuunnittelu.com