Brändi uuteen iskuun

viisi askelta bisneksen buustaamiseen

Brändi uuteen iskuun -konsepti auttaa sinua menestymään!

Brändi uuteen iskuun -konsepti syntyi kun kolme kaverusta istui alas ja alkoi pohtimaan, miten voimme auttaa yrityksiä entistä paremmin. Meiltä jokaiselta löytyy erilaista osaamista, jotka kulminoituvat toisiaan täydentäväksi paketiksi. Tahtotilamme on auttaa sinua kehittämään yritystäsi ja antaa sinulle rakennustarvikkeita menestyvään brändiin. 

Löydät tältä sivulta olennaisia vinkkejä toimintasi kehitykseen ja uutiskirjeen, joissa syvennytään yksitellen aiheisiin. Brand Machinen Pasi Turkka auttaa sinua löytämään yrityksesi sisimmän lupauksen, joka näkyy kaikessa viestinnässä. Pirske Suunnittelutoimiston Salla Juurakko auttaa asiakasviestinnän jalkauttamisessa ja tehokkaassa sisältömarkkinoinnissa, jolloin brändisi lupaus tulee kuulluksi. Haag Productionin Thomas Haag täydentää brändisi viestintää sykähdyttävällä video- ja äänituotannolla. 

Brändityöhön on muovautunut simppeli viiden askeleen konsepti, jonka syvin olemus kulminoituu otsikon sanoihin. Brändiarvoa ja tunnettuutta kasvattamalla päästään irti raastavasta hintakilpailusta. Asiakashyödyt esiin nostava lupaus-filosofiamme nostaa keskiöön asiakasyritysten omille asiakkailleen tuottaman lisäarvon.

Alla esittelemme askeleet yksitellen, prosessi kattaa nämä alueet: Brändistrategia & lupaus, Hurmaava kotipesä, Ylivoimainen liikkuva kuva, Kohdeyleisön kontaktointi ja Julkiset rahoitusinstrumentit.

Tule mukaan laittamaan brändisi uuteen iskuun, jotta menestyt huomennakin!

Lupaus

Brändin tärkein rakennusaine on yrityksen ytimestä esiinkaivettava lupaus. Se erottaa yrityksen kilpailijoistaan ja kiteyttää, miten yritys on parempi kuin muut, sen ainutlaatuisuuden, jonka vain he asiakkailleen tarjoaa.

Kohdeyleisön kontaktointi

Kaikki brändityö ja markkinointi on turhaa, jos viesti ei kohtaa yleisöään. Teillä voi olla maailman hienoimmat kotisivut, vetävimmät viestit ja mainokset, kauneimmat kuvat ja videot, mutta jos kukaan ei niitä näe, on kaikki vaivannäkö turhaa. Hyvällä sisältömarkkinoinnilla saadaan asiakas palaamaan itse brändin viestinnän äärelle.

Kotipesä

Kotipesä on digitaalinen laskeutumisalusta, jonne ohjataan ihmisiä muista kanavista. Täällä asiakkaat hurmataan ja johdetaan asiakasdialogeja. Jokainen mainoskampanja johtaa yrityksen kotipesään, eli yleisimmin kotisivuille, kampanjan laskeutumissivulle eli tuttavallisemmin ländärille tai verkkokauppaan. Klikkejä voi ostaa kuka vain, mutta on tärkeää, että klikkailijat ovat kohderyhmääsi. Jos useat käyttäjät poistuvat klikkauksen jälkeen sivuiltasi, jokin sivustossasi mättää. Pahinta, mitä voit tehdä, on linkkata mainoskampanjoissa käyttäjä suoraan etusivulle. 

 

Video- ja äänituotanto

Kun yritys on löytänyt lupauksensa, tuodaan se esille vakuuttavasti ja tehokkaasti videolla. Pelinavausvideo toimii kokemuksemme mukaan tehokkaasti, jossa asiakkaalle tulee heti tietämys mitä yritys tekee ja tunne, että he tietävät mitä tekevät. 

Videon tehtävä on välittää lupaus ja saattaa katselija yrityksen maailmaan ja nostaa hänelle esiin teidän tuottama lisäarvo. Isoa investointia ei tarvitse tehdä, kun hyödynnetään yrityksen aikaisemmin tuottamaa sisältöä.

Rahoitus

Brändityö vaatii aina aika ja rahaa. Luovuudella saadaan aikaan yllättävän paljon, tapahtuvat asiat aina tehokkaammin, nopeammin ja ikimuistoisemmin, jos voidaan panostaa laatuun kunnolla. Me autamme sinua hyödyntämään julkiset rahoitusinstrumentit,
jotta teidänkin yrityksellä olisi mahdollisuus kehittyä, kasvaa ja kannattaa tulevaisuudessa entistäkin paremmin

Kiinnostuitko? Pyydä tarjous

Menesty nyt ja huomenna

Tänään menestyminen ei automaattisesti takaa menestystäsi huomenna, vaan vaatii systemaattista kehitystyötä jatkuvasti.

Maailma muuttuu koko ajan, jolloin asiakaskunta ja heidän tarpeensa muovautuu sen mukaan. 

Yrityksien menestystekijät ovat

  • Asiakasymmärrys
  • Suunnitelmallisuus ja tavoitteet
  • Ennakointi yllätyksiin
  • Omavaraisuus
  • Tyytyväiset työntekijät

Autamme yrityksiä keskittymään olennaiseen ja rakentamaan brändiviestinnän tukemaan menestystekijöitä.

Tehdäänkö sun sisällöstä pirskahteleva?