Pirske-ikoni

Hei yrittäjä!

Olisiko nyt aika muistaa myös lomailla?

Uskon, että jokainen yrittäjä voi samaistua tunteeseen, kun puhelimeen kilahtaa viesti kesken loman. Ajatukset saattaa pyöriä siinä, miten kumppani sieltä varmaan kysyy, mitä sieltä kaupasta tarvitset? Todellisuus on usein toinen, ja asiakkaat sieltä lähettävät viestiä eri väyliä pitkin ja ne vaativat reagointia. Miltä tuntuisi, kun tiedät että joku muu hoitaisi viestinnän heidän kanssaan, sekä tuottaisi heille arvokasta sisältöä eri sosiaalisen median kanaviin?

Me tiedämme, sillä useat muutkin ovat olleet samassa tilanteessa ja olemme tulleet auttamaan!

Relaa vähän ja anna meidän hoitaa sisällöntuotantosi!

Tarjoamme sinulle suosituinta some-pakettiamme, joka kattaa 15 julkaisua kahteen eri kanavaan, nämä ei varmasti jätä seuraajiasi kylmäksi!

15 postauksen paketti sisältää

💌 Somestrategian, joka suunnitellaan yrityksesi brändin, arvojen, mission ja vision mukaan! Täten kaikki sisällöntuotanto vie sinua kohti tavoitteitasi

📸 Somekuvat postauksiisi! 

💌 Henkilökohtaisen sisällöntuottajan 

✍🏻 Postausten suunnittelun, kirjoituksen sekä julkaisun, juuri silloin kun seuraajasi ovat parhaiten paikalla! Pidämme asiakkaasta huolen ja mietimme aina, mitä arvoa voimme tuottaa asiakkaalle!

💡 Seuraajien kanssa vuorovaikutus, yksikään viesti ei jää vastaamatta!

💡 Tarkka raportti analytiikasta kuukausittain ja kohderyhmän käyttäytymisestä.

Hintaan 1 200 € (0 % alv)

Muut palvelupakettimme löydät täältä.

Jos et ole aikaisemmin kuullut meistä, niin lue tämä!

Pirske Suunnittelutoimisto on vuoden vanha yritys, joka lähti puhtaasta intohimosta sisältömarkkinointiin. Huomasimme miten ison potentiaalin yritykset jättävät käyttämättä, kun keskittyvät vain suuriin linjoihin. Tällöin jää helposti hyödyntämättä ne pienet kanavat, jotka saattavat olla täynnä mahdollisia ostavia asiakkaita joita ei tunnisteta. 

Teimme markkinointia ensin kevytyrittäjyyden kautta ja kun asiakkaat huomasivat tuloksia oli loppu historiaa ja tässä me nyt olemme! Tarjontaamme kuuluvat esimerkiksi seuraavia palveluita: 

 ✍🏻 Sisällöntuotanto & sisältömarkkinointi – somekanavat, artikkelit, uutiskirjeet yms.

💌 Digimarkkinointi

📸 Valokuvaus ja videotuotanto

✍🏻 Sosiaalisen median koulutukset

Markkinat kuitenkin ohjaavat paljon meidän toimintaamme ja siksi olemme suunnitelleet myös muun muassa painotuotteita, digilehtiä ja paljon muuta! Teemme myös yhteistyötä muiden ammattilaisten kanssa, jolloin saat kattavasti palveluita, mikä markkinointitarpeesi sitten onkaan.

Kurkkaa referensimme!

Löydät töitämme alta sekä somekanavistamme. Tutustu myös referensseihin täältä!

Lisää töitämme löydät Instagramista!

Voit varata tästä itsellesi ensimmäisen palaverin kanssamme
tai ottaa yhteyttä lomakkeen avulla!

Tilaa uutiskirjeemme!

Uutiskirjeen kautta saat aina tiedon uusimmista blogipostauksista ja somevinkeistä.

Osoite

Puhelin

Sähköposti