Pirske-ikoni

Meistä

Me ollaan Pirske!

Pirskeen

tarina

Pirske on lähtenyt kahden kaveruksen rakkaudesta kauniisiin kuviin, ajatuksia herättäviin teksteihin ja hulppeisiin tapahtumiin. Näimme vuosien jälkeen sattumalta Pariisissa, jolloin ajatus Pirskeestä lähti. Kilistimme samppanjaa Eiffel tornin juurella ja aloimme haaveilemaan. Haaveet alkoivat viimein muuttua todeksi. Pirske syntyi vuosi myöhemmin ja tarjoamme asiakkaillemme ensiluokkaista sisällöntuotantopalveluita, digimarkkinointia ja valokuvausta.

Salla

Juurakko

Toimitusjohtaja

Rakastan kirjoittamista ja kuvaamista, vielä ylä-asteella haaveilin kirjailijan urasta. Huomasin kuitenkin nopeasti, ettei romaanien kirjoittamiseen riitä kärsivällisyys. Tein pitkään töitä ravintola-alalla, kun ajattelin sen olevan paikka näyttää omaa luovuutta. Huomasin kuitenkin ajan saatossa, että nautin paljon enemmän kauniiden asioiden kuvaamisesta ja niistä kirjoittamisesta, kuin pitkistä päivistä keittiön uumenissa. Kokeilin siipiäni ensin oman sosiaalisen median kanssa ja silloin kaikki alkoi valjeta. Rakastin sosiaalista mediaa, siellä pystyin tuottamaan kauniita kuvia ja ajatuksia herättäviä tekstejä. Pystyn tuomaan kaiken ammattitaitoni yhteen paikkaan ja saada upeita some-kokonaisuuksia yrityksille!
Voit ladata mediakorttini alla olevasta napista

Erika

Nykänen

Markkinointikoordinaattori

Erika opiskelee visuaalista markkinointia ja hän on työskennellyt paljon sisällöntuotannon parissa! Koordinoinut vaikuttajayhteistöitä, raportoinut tuloksista ja suunnitellut sisältömarkkinointia. Erika täydentää meidän pirskahtelevaa tiimiä 1.4.22 lähtien!

Jannike

Englund

Valokuvaaja

Moi! Olen Jannike Englund, Media-alan ja kuvallisen ilmaisun opiskelija. Valokuvauksen sekä sisällöntuotannon ammattilainen. Valokuvauksessa tunnen olevani kotona, silloin kun kuva herättää katsojassa tunteita. Ihmisten kohtaaminen valokuvien äärellä sekä tyytyväiset asiakkaat ovat tässä työssä parasta. Lisäksi se, että pääsee toteuttamaan itseään valokuvien kautta. Inspiroidun nopeasti uusista asioista, ja luovat valokuvaustyylit ovat ehdottomasti vahvuuteni. Jokainen valokuva on oma teoksensa - kuvaa minua parhaiten valokuvaajana.

Tehdäänkö yhteistyötä?

Tilaa uutiskirjeemme!

Uutiskirjeen kautta saat aina tiedon uusimmista blogipostauksista ja somevinkeistä.

Osoite

Puhelin

Sähköposti