Meistä

Me ollaan Pirske!

Pirskeen historia

Ajatus sosiaalisen median markkinointitoimistosta alkoi kytemään, kun Salla Juurakko juhlisti hääpäiväänsä Eiffel-tornin juurella yhdessä kumppaninsa kanssa. Näkymä oli häikäisevän kaunis, mutta Salla oli myös nähnyt kauneutta monessa muussakin. 

Mieleen tuli omat vanhemmat, jotka keskellä omaa yritystoimintaa, eivät enää nähneet kättensä jälkeä kauniina. Vaikka pienestä tytöstä asti, Salla oli kyllä nähnyt. Salla auttoi saamaan pirskettä vanhempiensa somekanaviin ja nyt huomataan, että joskus markkinointi tarvitsee hieman Pirskettä.

Vuonna 2019 syksyllä kytenyt ajatus alkoi siirtyä käytäntöön, kun mahdollisuus perustaa osakeyhtiö tuli yhteistyön muodossa. Salla teki harrastusmielessä omaa sosiaalista mediaa ja nyt se auttoi häntä perustamaan oman yritystoiminnan ammattilaisien tukemana. Nyt jäi kevytyrittäjyys taakse ja iso työ alkoi! Ammattikorkeakoulussa saatu varmuus liiketoimintasuunnitelmissa auttoi luomaan omalle toiminnalleen pohjan ja tarkat kasvun tavoitteet. 

Liiketoiminta aloitettiin vuonna 2021 toukokuussa, jolloin brändin rakennus ja asiakashankinta aloitettiin. Meillä on omanlainen näkemys minkälainen markkinointi toimii ja sen läpisaanti oli pitkän linjan markkinointihenkilöstölle ajoittain haastavaa. Halusimme olla luomassa nykyaikaista markkinointia, jossa ajatellaan loppuasiakasta ja hänen tarpeitaan. Miksi hän haluaisi sitoutua juuri tietyn yrityksen markkinointiin, kun markkinointia tulee nykyään joka tuutista? Me vastaamme tähän aina, että arvokkaan sisällön takia. Sitä me teemme! 

Sisällöntuotanto ei koskaan ole kilpajuoksua, vaan ennemmin maraton, jolla tehdään pitkällä tähtäimellä tärkeää työtä liiketoiminnalle. Nyt useiden asiakkaiden onnistumisen myötä olemme luoneet toimintatapamme ympärille konseptin nimeltä Pirskettä markkinointiin. Ehkä tulevaisuudessa tuomme Pirskettä myös sinun toimintaasi!

 

Salla Juurakko

CEO

Rakastan kirjoittamista ja kuvaamista, vielä ylä-asteella haaveilin kirjailijan urasta. Huomasin kuitenkin nopeasti, ettei romaanien kirjoittamiseen riitä kärsivällisyys. 

Tein pitkään töitä ravintola-alalla, kun ajattelin sen olevan paikka näyttää omaa luovuutta. Huomasin kuitenkin ajan saatossa, että nautin paljon enemmän kauniiden asioiden kuvaamisesta ja niistä kirjoittamisesta, kuin pitkistä päivistä keittiön uumenissa. Kokeilin siipiäni ensin oman sosiaalisen median kanssa ja silloin kaikki alkoi valjeta. Rakastin sosiaalista mediaa, siellä pystyin tuottamaan kauniita kuvia ja ajatuksia herättäviä tekstejä. Pystyn tuomaan kaiken ammattitaitoni yhteen paikkaan ja saada upeita some-kokonaisuuksia yrityksille!

@sallajuurakko

Löydät mediakorttini alta!

Erika Nykänen

Markkinointikoordinaattori

Erika opiskelee visuaalista markkinointia ja hän on työskennellyt paljon sisällöntuotannon parissa! Koordinoinut vaikuttajayhteistöitä, raportoinut tuloksista ja suunnitellut sisältömarkkinointia. Erika täydentää meidän pirskahtelevaa tiimiä omalla säkenöivällä luonteellaan ja tuoden raikasta näkemystä sisältömarkkinointiin.

Nelly Tulimäki

Valokuvaaja

Nelly on kolmekymppinen luova moniosaaja.
Hän valmistui AV-Heltechistä valokuvaajan tutkinnolla vuonna 2012 ja on työskennellyt eri yrityksille freelance-valokuvaajana jo vuodesta 2009. Tänä vuonna hän uskalsi ottaa härkää sarvista ja ryhtyä täysipäiväiseksi yrittäjäksi. Kuvaamisen lisäksi Nelly tykkää tehdä kaikkea luovaa käsillä, kuten neuloa, valmistaa korvakoruja, rakennella ja keräillä Lego-settejä aikuisempaan makuun, sekä tuottaa sisältöä sosiaaliseen mediaan eri tavoin.

Johanna Karjalainen

Myynti

Johanna on meidän ihanan pirtsakka myyjä, joka kertoo sinulle enemmän meidän palveluista ja mahdollisuuksista auttaa.

Johannaan saat yhteyden helposti puhelimitse tai sähköpostilla tapaamiset@pirskesuunnittelu.com
050 310 3374

Tehdäänkö yhteistyötä?