Pirske-ikoni
Pirske täyttää vuosia!

Pirske Suunnittelutoimisto on kasvanut suuresta unelmasta, varteenotettavaksi yritykseksi ja nyt pääsemme jo viettämään ensimmäistä vuosipäivää! Suurimman kiitoksen ansaitsee meidän asiakkaat, jotka ovat olleet alusta saakka mukana, ja luottaneet meidän tarjoamaan ammattitaitoon! Luovan alan yrittäjänä saattaa olla haasteita asiakashankinnassa, jos verkostoja ei ole, eikä referenssi vielä puhu puolestaan. Joten kiitos, kiitos kun olette luottaneet meihin, antaneet palautetta ja olette mukana kehittämässä myös meidän toimintaamme!

Ensimmäinen tilinpäätös!

Juhlimme ensimmäistä tilinpäätöstä upeissa maisemissa HotelFabianissa, joka oli kuin nenä päähän meidän brändin kanssa. Ihanan pieni ja uniikki hotelli, keskeisellä mutta silti rauhallisella paikalla. Pirskeen ensimmäiseen vuoteen on mahtunut paljon, perustamishetkellä meidän operatiivisen toiminnan johtaja Saana oli joutunut vuodelepoon raskauden viimeisellä kolmanneksella ja toimitusjohtajana toimiva Salla alkoi työstämään opiskelujen ohessa pohjaa yritystoiminnalle. Heti ensimmäisillekuukausille saatiin muutama asiakas, joka ylläpiti toimintaa samalla kun tehtiin pohjatöitä. Ensimmäisten asiakkaiden myötä tulleetreferenssit puhuivat puolestaan, sekä aktiivinen tapahtumissa käynti. Nyt olemme palkanneet ensimmäisen työntekijän, vaikka emme kerenneet edes rekrytoida. Tähänkin vaikutti aktiivinen ja aito sosiaalinen media, joka loi meistä mielikuvaa työnantajana. Tätä ei kannata unohtaa kun luot yrityksesi sisältösuunnitelmaa!


Tuulahdus tulevaisuuteen

Tulevaisuudesta tuulee ja voimmevalottaa hieman meidän tulevia kuvioita! Ensimmäinen merkittävä muutos on 1.5.2022 voimaan astuva uusi hinnoittelu, jonka turvin pystymme tarjoamaan teille entistä parempia tuloksia! Tulemme kehittämään sosiaalisen median koulutuksia, jolloin pystyt valikoimaan itsellesi tai koko tiimillesi teitä eniten palvelevan koulutuspaketin
Etsimme suurempia toimistotiloja, joten Pirskeen muutto voi olla jo ihan kulman takana. Toiminnan kasvaessa, tulemme rekrytoimaan enemmän upeita ihmisiä meidän tiimiin! Pidä siis silmät ja korvat auki!

Kiitos!

💌 Pirske