Pirske-ikoni

Referenssit

Tyytyväisiä asiakkaita vuodesta 2021

Pirske Suunnittelutoimisto perustettiin toukokuussa 2021, jonka jälkeen olemme saaneet olla mukana mitä mielenkiintoisimmissa projekteissa!
Teemme yhteistyötä muiden alan toimijoiden kanssa, jolloin voimme taata asiakkaillemme mahdollisimman laajamittaista palvelua!

Yhteistyökumppanit

0 +
Somepostausta
0 +
Artikkelia
0 +
Uutiskirjettä
0 +
Strategiaa
0 +
Valokuvaa
Komia menswear tarjoaa miehille laadukasta muotia Helsingin kivijalkamyymälässä. 

📸 Valokuvaus

Menumat tarjoaa yksityishenkilöille, hoivayksiköille sekä kunnille ateriapalveluita, joiden avulla voidaan pitää huolta esimerkiksi ikäihmisten ravitsemussuositusten mukaisesta ruokailusta.

💌 Sisällöntuotanto

💌 Somemarkkinointi

💌 Google Ads

📸 Valokuvaus

✍🏻 Uutiskirjeet

💡 Painotuotteiden suunnittelu

Save & Joy tarjoaa asiakkailleen uudenlaisen tavan myydä ja ostaa käytettyjä vaatteita. Uusi suomalainen innovaatio on tehdä kierrättämisestä hauskaa pelillisyyden kautta.

💌 Sisällöntuotanto

💌 Somemarkkinointi

✍🏻 Uutiskirjeet

💌 Sisällöntuotanto

✍🏻 Uutiskirjeet

 

Kelloliike Rantanen

”Olen yrittäjänä kiireinen ja somen teossa on ollut pitkiäkin taukoja. Pirskeen sisällöntuotantopalvelu helpotti todella paljon omaa taakkaa, tultiin ottamaan ammattitaitoiset hyvät tuotekuvat, postaukset ajastettiin valmiiksi ja minun oli helppo keskittyä omiin töihini. Suosittelen Pirskeen palveluja myös muille!”

💌 Sisällöntuotanto

📸 Valokuvaus

Kiitoskauppa

”Olemme olleet todella tyytyväisiä Pirskeen sisällöntuotantoon. Haluamme kertoa suositusta konseptistamme ja esitellä upeita lahjavaihtoehtojamme myös niille jotka eivät ole vielä asiakkaitamme ja sosiaalisen median kanavat toimivat tässä hyvin. Pirske on myös ottanut sisältöihin sopivia upeita tuotekuvia.”

💌 Sisällöntuotanto

📸 Valokuvaus

Golden Blank

"Yhteinen matkamme ei vielä ole ollut pitkä mutta olen jo huomannut Sallan intohimon auttamiseen ja kehittymiseen mikä on ihastuttava ja inspiroiva. Salla on aidosti kiinnostunut asiakkaansa yrityksistä ja on valmis oppimaan niistä tuoden markkinoinnin osaamisensa upeilla tavoilla esiin."


💌 Sisällöntuotanto

Anna meille palautetta!

Tehdäänkö sun somesta pirskahteleva?

Lisää töitämme löydät Instagramista!

Tilaa uutiskirjeemme!

Uutiskirjeen kautta saat aina tiedon uusimmista blogipostauksista ja somevinkeistä.

Osoite

Puhelin

Sähköposti