MENUMAT

Tuotetut palvelut

Sallan kanssa on mukava toimia. Asiat tapahtuvat nopeasti sekä sujuvasti. Saadaan yhdessä tehtyä asioita eteenpäin tehokkaasti ja uutta kehittäen.

Jaana, myyntijohtaja

Menumat yrityksenä

Menumat on suomalainen ruokapalveluyritys, joka toimii suurimmassa osassa Suomea. Menumat tuottaa tuorepakastettuja aterioita yksityishenkilöille heidän koteihinsa toimitettuna, kuin myös erilaisille hoivakohteille ja hyvinvointialuiden toimipisteille. 

Ateriat suunnitellaan ravitsemussuositusten mukaisesti, jonka avulla halutaan turvata ihmisen kehon tarvitsemat rakennusaineet. Menumatin ateriat valmistetaan Suomessa ja yrityksellä on avainlippu suomalaisesta palvelusta.

Kotiruokaa rakkaudella

 

Yhteinen matka aloitettiin paneutumalla sosiaalisen median visuaaliseen ilmeeseen. Brändiä haluttiin saada enemmän tähän päivään ja puhutella omaisia, ikäihmisiä ja hyvinvointialuiden päättäjiä. Eri sosiaalisen median alustoilla tavoitellaan eri kohderyhmiä.

Halusimme välittää uudella ilmeellä turvallisuutta, luonnonmukaisuutta, terveellisyyttä ja monimuotoisuutta. 

Orgaaninen sisältö on lisännyt asiakkaiden tuntemusta yrityksestä ja heidän aterioistaan. Korostaen ruokien terveellisyyttä ja helppoutta, sillä ikäihminen voi lämmittää ateriat myös itse. Palvelulaite helpottaa aterioiden lämmitystä myös silloin, kun taustalla on esimerkiksi muistisairauksia. 

 

Menumatin kotisivuille haluttiin selkeä linja, missä jokaisen on helppo erottaa kuluttajille ja yrityksille tarkoitetut palvelut. Sivustolla panostettiin informatiiviseen sisältöön, jotta ihminen saa kaiken tarvitsemansa tiedon palvelusta. Yhteidenottoa on helpotettu erilaisilla lomakkeilla ja boteilla.

Tehdäänkö sun somesta pirskahteleva?