Pirske-ikoni
Tervetuloa Pirskeet blogiin!

Heippa ja tervetuloa kaikille seuraamaan Pirskeet Blogia! Pirske Suunnittelutoimisto luo asiakkailleen sosiaaliseen mediaan sisällöntuotantopalveluita, digimarkkinointia ja tapahtumasuunnittelua. Blogin aiheet tulevat käsittelemään vinkkejä sosiaaliseen mediaan, julkaisujen markkinointiin, tapahtumien suunnitteluun sekä vieraskynä kirjoituksiin, joissa vieraat käsittelevät ajankohtaisia aiheita, uratarinoitaan sekä kertovat omasta osaamisalueistaan enemmän. 

Blogista sisältöä monille

Vaikka Pirske on pääsääntöisesti B2B myyntiin perustuva yritys, ei blogi ole suunnattu pelkästään yrityksille. Täältä tulet löytämään vinkkejä, joita voit soveltaa sosiaalisen median vaikuttajana, tavan tallaajana omassa arjessasi tai markkinoinnin opiskelijana. Ota siis blogi seurantaan, voit lisätä itsesi uutirkirjeen tilaajaksi, jolloin saat noin kerran kuussa koosteen kaikista blogikirjoituksista sekä kuukauden somevinkin!

Blogia tullaan päivittämään noin kaksi kertaa viikossa ja voit toivoa sisältöä niin kommenteissa kuin sähköpostilla! Ota myös Pirske Suunnittelitoimiston somekanavat seurantaan, jossa saat vinkkejä niin somen sisältöön kuin myös markkinointiin!