Pirske-ikoni

Palvelut

Pirskeeltä paketit kaikkiin sisällöntuotannon tarpeisiin!

tarjoamme kattavia sisällöntuotantopaketteja, digimarkkinointia monessa eri kanavassa, valokuvausta sekä konsultaatioita ja koulutuksia.

Tehdäänkö sun somesta pirskahteleva?

Pirskettä markkinointiin

Pirskettä markkinointiin -konseptin avulla saat nimensä mukaisesti uutta pirskettä yrityksesi sisältömarkkinointiin. Konsepti on tuottanut tuloksia useilla asiakkaillemme ja se muovautuu kaikille toimialoille. 


Tavoitteiden asettaminen – Jotta onnistunut työskentely voidaan aloittaa, katsomme yhdessä realistisen tavoitteen ja sen välistepit. Sinussa voi olla potentiaalia isompaan tavoitteeseen kuin uskotkaan!

Viesinnällä sitouttaminen – Tavoitteiden pohjalta suunnittelemme markkinointiviestinnän, jonka avulla sitoutamme sun tärkeimmän kohdeyleisön. 

Vuorovaikutus – Kommunikointi sinun ja sinun asiakkaasi kanssa on äärimmäisen tärkeää ja on siksi yksi tärkeimpiä pilareita konseptissamme. 

Tarkastelu – Tarkastelemme jatkuvasti viestinnän toimimista ja asiakkaidesi reagointeja, näiden pohjalta teemme kuukausittain sinulle raportin analyysin kanssa. Mitä voisimme nostaa enemmän esille.

Sisällöntuotanto artikkelit

Kaipaatko apua uutiskirjeiden, blogien tai artikkelien kirjoituksessa ja kuvituksessa? Me autamme
  •  SEO-optimoidut kirjoitukset
  • Analytiikan seuranta
  • Mukaansa tempaava sisältö
  • Laadukkaat kuvat

Digi- ja somemarkkinointi

Jos kaipaat apua yrityksesi somepostausten markkinoinnissa tai Google Ads tuntuu hankalalta, me autamme sinua mielellämme!


Valokuvaus

Kaipaatko innovatiivisia tuotekuvia sivustoillesi? Kuvaamme näyttäviä henkilökuvia ja säkenöiviä tuotekuvia niin studiollamme Helsingissä kuin miljöössä.

Koulutukset ja konsultointi

Tarjoamme konsultointia sosiaalisen median palveluiden käyttöön sekä tuotekuvauksiin. Koulutuksia räätälöidään tiimille ja yksilölle aina tapauskohtaisesti.

Tilaa uutiskirjeemme!

Uutiskirjeen kautta saat aina tiedon uusimmista blogipostauksista ja somevinkeistä.

Osoite

Puhelin

Sähköposti